Vlaggen en spandoeken

Vlaggen en banieren voor zakelijk of privé.

Vlaggen en banieren hebben een feestelijke uitstraling. Niet zo verwonderlijk, want vlaggen-en-spandoeken worden veel gebruikt als er iets te vieren is. Dit gaat van een verjaardag of huwelijk van leden van het koninklijk huis, tot (sport) evenementen of examenfeestjes in de privé sfeer. Verder zijn er natuurlijk de seinvlaggen-en-spandoeken in bijvoorbeeld de scheepvaart en daarnaast worden vlaggen-en-spandoeken natuurlijk ook zakelijk gebruikt; bij de entree van het bedrijf of bij bedrijfsevenementen voor reclamedoeleinden.

Keus uit diverse formaten en materialen.

Region is specialist in de grotere formaten, maar ook voor kleinere formaten vlaggen-en-spandoeken en banieren kunt u bij ons terecht. Net als de spandoeken zijn de banieren in diverse materialen en doekkwaliteiten leverbaar voor binnen en buiten. De binnendoeken zijn vaak van brandvertragend materiaal in verband met de veiligheid.

Printen en zeefdrukken.

De vlaggen-en-spandoeken en banieren worden digitaal geprint of geproduceerd door zeefdruk. Zeefdrukken wordt vooral gedaan bij grote oplages of op donkere ondergronden die toch dekkend moeten worden bedrukt. Zowel de kwaliteit van digitaal printen als van zeefdruk is optimaal. Vraag ons om advies.

Ook vlaggen-en-spandoekenmasten, -stokken en -houders.

Een vlag kan niet zonder mast. Ook voor vlaggen-en-spandoekenmasten en vlaggen-en-spandoekenstokken kunt u bij ons terecht. Er is keuze uit verschillende materialen. De traditionele houten vlaggen-en-spandoekenmast of een aluminium mast. Natuurlijk leveren we de masten in verschillende hoogtes en diktes

  • Regionale bekendheid
  • Snelle levertijd
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duidelijkheid
© 2024 Region - Disclaimer - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS