Uw mooiste foto's en posters geprint

Uw mooiste foto op canvas, hoogglans of ander materiaal.

Een foto geprint op canvas heeft de uitstraling van een schilderij. Het is mooi en het heeft een natuurlijke matte uitstraling. Een mooie canvasfoto kan u interieur verfraaien. Dit geldt voor zowel zakelijk als privé. Voor zakelijk moet u denken aan mooie productfoto’s of een foto van het gebouw of van uw medewerkers. Privé worden sinds de komst van de digitale camera enorm veel foto’s gemaakt.  Een mooie huwelijksfoto, foto van uw kind, een vakantiefoto of welke andere foto dan ook, kunnen wij, zowel mat als glossy, op canvas printen. Heeft u liever een foto op fotopapier in glossy of satin? Wij leveren naar wens.

Perfecte kwaliteit canvas en print.

We leveren diverse formaten tot zelfs een groot posterformaat. Vraag ons naar de mogelijkheden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het canvas is van stevig katoen en wordt strak gespannen op een dik frame, waardoor de kwaliteit van de foto geheel tot zijn recht komt. We printen met de nieuwste printtechnieken. De kleuren zijn UV bestendig en verkleuren dan ook niet in de zon.  Mochten de foto per post naar u verzonden moeten worden, dan wordt deze uiterst zorgvuldig ingepakt, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Posters voor promotie en vele andere doeleinden.

De toepassing van onze posters is enorm breed. Van promotieposters voor bedrijven tot een poster van een leuke foto van uw kind. We leveren alle maten van A4, A2, A0 of zelfs nog groter. De posters worden geprint op verschillende papiersoorten. Buiten de keuze van het formaat kunt u kiezen uit verschillende papier- en canvassoorten. Wij hebben veel oog voor het milieu en kiezen daarom voor FSC papier en milieuvriendelijke inkt.

Printen van posters voor binnen en buiten.

Standaard papier voor binnen is bijvoorbeeld 120 of 180 grams coated paper. De outdoor bleuback paper is een papiersoort voor posters, die zich weer prima leent voor buiten. Dit papier is aan de achterkant blauw. Dit heeft als voordeel dat doorschijnen van onderliggende posters wordt voorkomen. U kunt dus posters over elkaar heen plakken zonder dat dit zichtbaar is. Een ander papiersoort dat veel buiten wordt gebruikt is polypropyleen. Vooral voor tijdelijk buitengebruik is polypropyleen zeer geschikt. Natuurlijk zijn er vele andere papiersoorten voor buiten- en binnengebruik mogelijk. De keuze is afhankelijk van het uw wensen, het gebruik en de duur van het gebruik. Vraag ons om advies.

Ook voor service en advies staan we voor u klaar.

Er zijn verschillende oplages mogelijk; van zeer kleine aantallen tot grote aantallen. Onze prijsstelling is scherp en onze eigen ontwerp en dtp afdeling kan in samenwerking met u uw poster ontwerpen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de huisstijlvoorschriften van uw bedrijf. Eventuele posterlijsten kunnen we ook voor u verzorgen en plaatst u uw poster voor langere tijd op verschillende plaatsen, dan kan onze servicedienst zorgen dat de poster schoon blijft en indien nodig wordt vervangen. Ook advies en service vinden we bij Region erg belangrijk.

  • Regionale bekendheid
  • Snelle levertijd
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duidelijkheid
© 2024 Region - Disclaimer - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS