Uw unieke routekaart op maat

Uw unieke routekaart op maat.

De routekaart-op-maat is te vergelijken met de regiokaart. De routekaart-op-maat is echter een unieke kaart voor bedrijven die hun eigen routekaart willen aanbieden aan gasten, recreanten, klanten of passanten. Op de kaart vindt men, net als bij de regiokaart, een uitsnede van een deel van Nederland, maar met aan de rand eigen unieke informatie. De kaart wordt op grootformaat in eigen beheer gedrukt. Buiten een handig meeneemformaat, kunnen de routekaarten als bord geproduceerd en geplaatst worden. Bijvoorbeeld bij de ingang van uw bedrijf.

De kaart op maat; waardevol voor uw klanten of gasten.

De routekaart-op-maat is voor bijvoorbeeld plaatselijke VVV’s, campings en hotels een leuke en waardevolle attentie. De gasten of klanten vinden op de kaart bijvoorbeeld allerlei bezienswaardigheden en uitstapjes in de regio. Het pretpark, de dierentuin, leuke routes, plaatselijke restaurants, bijzondere plekken, recreatiegebieden of andere interessante plekken of gebieden. Wat u als bedrijf belangrijk vindt in uw regio of wat voor u als bedrijf toegevoegde waarde heeft, kunt u vermelden op de routekaart. De kaart wordt geheel naar uw wens gemaakt en voor een goed advies kunt u bij ons terecht.

De routekaart als origineel promotiemiddel.

De routekaart-op-maat is vanzelfsprekend een origineel promotiemiddel. Vooral voor campings, hotels, restaurants, VVV’s, maar ook voor bedrijven die zich verbonden voelen met de regio en dat willen uitstralen. Uit de praktijk blijkt dat de routekaart-op-maat intensief gebruikt wordt. U kunt zich voorstellen dat de kaart ook voor potentiële gasten interessant is. Zij krijgen een goed beeld van wat er bij u in de regio te zien, te beleven en te genieten is. Dit verhoogt de kans op een deelname of een boeking. Voor bedrijven buiten de recreatie- en toeristenbranche is de routekaart ook een bijzonder promotiegeschenk met vele mogelijkheden. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden van de routekaart-op-maat voor uw bedrijf.

  • Regionale bekendheid
  • Snelle levertijd
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duidelijkheid
© 2024 Region - Disclaimer - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS