We maken een huisstijl die zit als gegoten.

We maken een huisstijl die zit als gegoten.

Vanwege onze creatieve ontwerpen voor regiowijzer-kaart, posters, vlaggen-en-spandoeken, banieren en spandoeken kregen we steeds vaker de vraag of we ook huisstijlen ontwerpen. Aan deze vraag wilde we graag tegemoet komen en Region heeft zich daarin steeds verder ontwikkeld. Inmiddels hebben we diverse huisstijlen ontwikkeld voor bedrijven uit verschillende branches. Een huisstijl moet vooral passen bij het bedrijf, uitstralen waar het bedrijf voor staat en het bedrijf onderscheidend vermogen geven. Kortom het moet zitten als gegoten. Dit is een uitdaging die wij graag met u aangaan.

Nieuwe huisstijl.

Bent u niet meer tevreden over uw huisstijl bijvoorbeeld omdat de stijl niet meer in de huidige tijd past en sterk verouderd is? Komt dat wat u uitstraalt niet meer overeen met de identiteit van het bedrijf? Dan is het hoog tijd om uw bedrijf een nieuw gezicht te geven. Wij ontwikkelen voor u een nieuw logo en bijbehorende huisstijl (briefpapier, envelop, visitekaartje).

Fris uw bedrijf op met een restyle van uw huisstijl.

Een restyle van uw huisstijl is natuurlijk ook mogelijk. Bij een restyle gaan we uit van het huidige logo. Dit passen wij zodanig aan dat de uitstraling weer fris en eigentijds wordt. Vaak wordt voor een  restyle gekozen als men nog tevreden is over het huidige logo, maar wel graag wil vernieuwen.  Region adviseert u graag wat voor u de beste oplossing is.

Ook al uw huisstijldragers zijn bij ons in goede handen.

Pas als u uw huisstijl vernieuwt, beseft u waar allemaal een logo van uw bedrijf op staat. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding, bedrijfsauto’s, pennen, brochures, relatiegeschenken en nog een hele rij meer. Wij helpen u graag om eenheid uit te stralen. Voor die werkzaamheden die wij niet zelf voor u kunnen doen, schakelen we onze vertrouwde partners in.

  • Regionale bekendheid
  • Snelle levertijd
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duidelijkheid
© 2023 Region - Disclaimer - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS