Over Region

Visie van Region Reclame en Vormgeving Nijverdal.

Social media, internet marketing, websites, etc. Promotie en reclame maken was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop. Het digitale tijdperk is in volle gang. Bij Region hebben we onze ogen daar niet voor gesloten, maar we geloven ook nog in de traditionele reclame, het is tastbaar en heeft een lange levensduur. Bedrijven grijpen om die reden nog steeds naar traditionele uitingen. Het digitale tijdperk en de traditionele vormen van reclame gaan hand in hand. Beide vormen versterken elkaar en dat zal in de toekomst zo blijven.

Missie

Onze activiteiten zijn opgedeeld in drie hoofdgroepen; plattegronden, printwerk en ontwerp. Het maken van plattegronden stond aan de basis van Region, van daaruit hebben we de andere activiteiten ontwikkeld. Inmiddels hebben we onze activiteiten printwerk en ontwerp zo ontwikkeld dat het op zichzelf staande onderdelen zijn met hun eigen doelgroep. Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en oog te hebben voor de omgeving en het milieu. Wij willen vooral doen waar we goed in zijn en ons steeds verder ontwikkelen in onze drie hoofdgroepen. We onderscheiden ons door onze unieke kennis, onze kwaliteit en onze service.

Onze werkwijze

Oog hebben voor de wensen van onze klant, is de kern van onze werkwijze. Door goed te luisteren weten we wat onze klanten willen. Afhankelijk van de opdracht of het project leggen we een aantal mogelijkheden voor. We geven daarbij duidelijk advies, zodat de klant een goede keus kan maken voor de juiste oplossing. Pas als alles duidelijk is gaan we over tot realisatie. Belangrijk bij iedere vorm van samenwerking is communicatie, duidelijkheid naar elkaar toe en regelmatig terugkoppelen. We willen er voor zorgen dat de opdracht of het project goed verloopt en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Bij opdrachten werken we ook geregeld samen met onze partners. Dit zijn vertrouwde bedrijven die, net als ons, gaan voor kwaliteit en service. Met onze partners werken we vaak al vele jaren samen. Zij kennen ons en weten wat we kunnen en dat geldt andersom precies hetzelfde. Hierdoor kunnen wij onze klanten goed en breed adviseren en complete oplossingen bieden. De klant heeft één aanspreekpunt. Kortom; we zijn flexibel, staan voor kwaliteit en gaan voor duidelijkheid.

  • Regionale bekendheid
  • Snelle levertijd
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duidelijkheid
© 2024 Region - Disclaimer - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS