Buitenreclame

home-02Buitenreclame; simpeler promotie is er niet

Buitenreclame is een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Vanaf de weg bent u goed zichtbaar, waardoor klanten en leveranciers u goed vinden. Een eenvoudiger manier om uw bedrijf te promoten is er eigenlijk niet. Onder buitenreclame verstaan we ook de belettering van uw bedrijfswagens. Bedrijfswagens maken veel kilometers en een mooie opvallende belettering zorgt voor veel reclame. Makkelijker kunt u het uzelf niet maken.

Promotie aan de gevel van uw pand

Region verzorgt voor u alle buitenreclame. Denk aan een mooie gevelreclame, al dan niet verlicht, een bord bij de entree van het bedrijf, eventuele wegbewijzering voor bezoekers of leveranciers, een spandoek aan de muur van uw pand of welke vorm van buitenreclame dan ook. Met buitenreclame kunt u uw pand verfraaien. Een saaie, grijze muur veranderen we met bijvoorbeeld een mooi spandoek in een opvallend stukje promotie.

Region voor advies, ontwerp en realisatie

We adviseren, ontwerpen en realiseren in samenwerking met onze partners uw belettering en  buitenreclame van A tot Z. Voor belettering van bedrijfswagens werken we samen met vertrouwde sign-bedrijven. Vooral voor buitenreclame vinden we afwerking en service erg belangrijk. Het is immers het visitekaartje van het bedrijf en vaak het eerste wat bezoekers zien. Om ervoor te zorgen dat uw buitenreclame er ook over een half jaar of een jaar nog mooi uitziet, kunt u gebruik maken van onze eigen servicedienst.