Vlaggen

Vlaggen en banieren voor zakelijk of privé

Vlaggen en banieren hebben een feestelijke uitstraling. Niet zo verwonderlijk, want vlaggen worden veel gebruikt als er iets te vieren is. Dit gaat van een verjaardag of huwelijk van leden van het koninklijk huis, tot (sport) evenementen of examenfeestjes in de privé sfeer. Verder zijn er natuurlijk de seinvlaggen in bijvoorbeeld de scheepvaart en daarnaast worden vlaggen natuurlijk ook zakelijk gebruikt; bij de entree van het bedrijf of bij bedrijfsevenementen voor reclamedoeleinden.

Keus uit diverse formaten en materialen

Region is specialist in de grotere formaten, maar ook voor kleinere formaten vlaggen en banieren kunt u bij ons terecht. Net als de spandoeken zijn de banieren in diverse materialen en doekkwaliteiten leverbaar voor binnen en buiten. De binnendoeken zijn vaak van brandvertragend materiaal in verband met de veiligheid.

Printen en zeefdrukken

De vlaggen en banieren worden digitaal geprint of geproduceerd door zeefdruk. Zeefdrukken wordt vooral gedaan bij grote oplages of op donkere ondergronden die toch dekkend moeten worden bedrukt. Zowel de kwaliteit van digitaal printen als van zeefdruk is optimaal. Vraag ons om advies.

Ook vlaggenmasten, -stokken en -houders

Een vlag kan niet zonder mast. Ook voor vlaggenmasten en vlaggenstokken kunt u bij ons terecht. Er is keuze uit verschillende materialen. De traditionele houten vlaggenmast of een aluminium mast. Natuurlijk leveren we de masten in verschillende hoogtes en diktes