Spandoeken

ph-spanddoeken2 copyMet een spandoek kun je alle kanten op

Spandoeken vind je overal en de toepassing is dan ook groot. Een spandoek als reclame langs de sportvelden, bij het bedrijf of bij een evenement. Verder worden spandoeken ook voor privé doeleinden gebruikt. Denk maar eens aan een verjaardag, een huwelijksjubileum, eindexamen, spandoeken voor de Abraham en Sara verjaardagen en noem maar op; kortom met het spandoek kun je letterlijk alle kanten op. Wij leveren verschillende formaten spandoeken. Ook zeer grote formaten.

Spandoeken in verschillende materialen leverbaar

Spandoeken worden geprint op verschillende materialen. Van bisonyl tot geperforeerde meshdoek, dat zeer geschikt is voor open ruimtes omdat het wind doorlaat. Blockout heeft een zwarte kern en is daarmee geschikt om aan twee kanten te bedrukken zonder dat het doorschijnt. Doeken voor binnen kunnen ook van brandvertragend materiaal worden gemaakt. Als u ons vertelt wat u wensen zijn en waarvoor het spandoek wordt gebruikt, dan kunnen we u adviseren in de materiaalkeuze.

Spandoeken met en zonder spanframe

De wijze waarop een spandoek wordt bevestigd is afhankelijk van uw eigen wens, het gebruik en de duur van het gebruik. U kunt kiezen uit verschillende vormen van bevestiging. Het opspannen kan bijvoorbeeld met een spanelastiek met een haak. In het spandoek bevinden zich ogen waaraan deze spanelastieken te haken zijn. U spandoek hangt mooi en strak. Voor langere tijd is wellicht een frame aan te bevelen. In dit frame zit het spandoek gespannen. Het frame kunt u trouwens hergebruiken als u het doek wilt vervangen. Vraag ons om advies en informatie.

Val extra op met onze reclamecarrousels

Een uniek en opvallend item in ons assortiment zijn onze reclamecarrousels. Dit is een carrousel op een aanhanger, waarin reclamedoeken geplaatst worden. De reclamecarrousels zijn ideaal voor buitenevenementen en voor andere buitenreclame. De carrousels draaien in de wind, waardoor de verschillende spandoeken goed zichtbaar zijn vanuit iedere kant. Region heeft twee typen spandoekencarrousels. In de waaier-carrousel kunnen 4 reclamedoeken geplaatst worden en in de driehoek-carrousel 3 reclamedoeken. De reclamedoeken kunnen we natuurlijk voor u ontwerpen, printen en plaatsen. De carrousels zijn ook te huur.

We verzorgen ook het ontwerp.

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of laten maken door een ontwerp- of reclamebureau dan verzorgen we het drukken van de spandoeken voor u. Heeft u nog geen ontwerp dan, kan onze ontwerpafdeling u ondersteunen met creatieve ontwerpen. Het plaatsen en eventueel onderhouden van het spandoek, verzorgen wij ook graag voor u.