Posters

Posters voor promotie en vele andere doeleinden

De toepassing van onze posters is enorm breed. Van promotieposters voor bedrijven tot een poster van een leuke foto van uw kind. We leveren alle maten van A4, A2, A0 of zelfs nog groter. De posters worden geprint op verschillende papiersoorten. Buiten de keuze van het formaat kunt u kiezen uit verschillende papier- en canvassoorten. Wij hebben veel oog voor het milieu en kiezen daarom voor FSC papier en milieuvriendelijke inkt.

Printen van posters voor binnen en buiten

Standaard papier voor binnen is bijvoorbeeld 120 of 180 grams coated paper. De outdoor bleuback paper is een papiersoort voor posters, die zich weer prima leent voor buiten. Dit papier is aan de achterkant blauw. Dit heeft als voordeel dat doorschijnen van onderliggende posters wordt voorkomen. U kunt dus posters over elkaar heen plakken zonder dat dit zichtbaar is. Een ander papiersoort dat veel buiten wordt gebruikt is polypropyleen. Vooral voor tijdelijk buitengebruik is polypropyleen zeer geschikt. Natuurlijk zijn er vele andere papiersoorten voor buiten- en binnengebruik mogelijk. De keuze is afhankelijk van het uw wensen, het gebruik en de duur van het gebruik. Vraag ons om advies.

Ook voor service en advies staan we voor u klaar

Er zijn verschillende oplages mogelijk; van zeer kleine aantallen tot grote aantallen. Onze prijsstelling is scherp en onze eigen ontwerp en dtp afdeling kan in samenwerking met u uw poster ontwerpen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de huisstijlvoorschriften van uw bedrijf. Eventuele posterlijsten kunnen we ook voor u verzorgen en plaatst u uw poster voor langere tijd op verschillende plaatsen, dan kan onze servicedienst zorgen dat de poster schoon blijft en indien nodig wordt vervangen. Ook advies en service vinden we bij Region erg belangrijk.