Regiokaarten

portfolio - cartografie 1Region, uniek in regiokaarten

Stadsplattegronden bestonden al en dat bracht ons in 1998 op het idee van de regiokaart. Een gat in de markt wat ons betreft en dat is ook gebleken. We richten ons vooral op het Oosten, Noorden en Midden van Nederland. Zo bestaat er een regiokaart van de Friese meren, de Achterhoek, Twente en van nog 15 andere regio’s.

De regiokaart ziet u overal

Per regio worden op zo’n 80 locaties borden geplaatst. U vindt deze op plaatsen met een hoge bezoekersdichtheid zoals campings, winkelcentra, restaurants en benzinestations. Daarnaast worden van de regiokaart ongeveer 10.000 gevouwen exemplaren verspreid. Bijvoorbeeld Mc Donalds en Van der Valk adverteren al jaren op de regiokaart. In de regio’s waarin de kaart wordt verspreid, kunt u ons haast niet missen. Op de regiokaart vindt u een uitsnede van een deel van Nederland. Aan de rand van de kaart kunnen bedrijven adverteren.

Ook u kunt uw bedrijf op de kaart zetten

U kunt uw bedrijf letterlijk bij ons en door ons op de kaart zetten. Aan de rand van de regiokaart kunt u voor twee jaar een bedrijfsadvertentie plaatsen. Dit houden we overzichtelijk en aantrekkelijk; dus niet te veel bedrijven op een kaart. Bedrijven die adverteren zijn bijvoorbeeld hotels, restaurants, bungalowparken, verhuurbedrijven en detailhandel. Iedere twee jaar komt er een update van de regiokaart. We rouleren de regiokaarten, zodat uw advertentie niet de hele periode op dezelfde plek zichtbaar is. De advertentiewaarde wordt hierdoor vergroot.

Plezier voor de recreant, aantrekkelijk voor uw bedrijf

Het succes van de regiokaart komt doordat het mes aan twee kanten vlijmscherp is. Fietsers, wandelaars en andere recreanten kunnen met de regiokaart hun routes uitstippelen. Op de regiokaarten bevinden zich nu ook fietsknooppunten. Voor bedrijven is twee jaar lang adverteren ook zeer interessant. U bent de gehele periode zichtbaar op locaties waar de bezoekersdichtheid groot is.

Uw advertentie twee jaar optimaal gepresenteerd

De regiokaarten worden UV-bestendig gelamineerd en in een aluminium lijst of een duurzaam houten standaard geplaatst. Met onze eigen ontwerpafdeling zorgen we dat uw advertentie goed gepresenteerd wordt. Onze servicedienst zorgt dat de borden er altijd goed verzorgd bijstaan. Enkele malen per jaar worden de borden schoongemaakt en indien nodig gerepareerd. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden voor uw advertentie op onze regiokaart.